• image Razstava Kreatorji [h2]16.5.-29.9.2019[/h2]
    Razstava je prvi korak k sistematičnemu dokumentiranju in prepoznavanju sodobnega slovenskega modnega in tekstilnega oblikovanja kot pomembne veje kreativnih industrij našega prostora. Ključni akterji razstave z aktivnim delovanjem v zahtevni globalni modni industriji uspešno presegajo lokalne okvire.
    /Razstava/Kreatorji.aspx 12
  • image Razstava Prenavljamo!!! [h2]18.4.-20.10.2019[/h2]Razstava Prenavljamo!!! skozi nabor preteklih in sodobnih projektov izpostavlja pomen sodelovanja, potrebnega za to, da hiše, ki so preživele prvotno rabo, lahko zaživijo nova življenja. Predstavlja prenovljene zgradbe, ki so del zgodovine mest in naselij ter nosilec lokalne in nacionalne identitete.  /Razstava/Prenavljamo.aspx 12

Thumb image

Razstava

23.5.-30.5.2019

Študenti so se poglobili v lokalno – mestno, vaško, družinsko – okolje in v njem poiskali vizualna izhodišča za izdelavo kolekcij tekstilij, izvedenih v tehnikah žakardnega tkanja, digitalnega tiska in sitotiska sitostika.  več »
Thumb image

Predavanje

hour TOR. 28.5.2019  | 19 h
  Na Prenosu veščin tokrat gostimo Andraža Torija, podjetnika in glavnega digitalnega tehnologa podjetja  Zemanta. Pogovarjali se bomo o startup-ih in o tem, kako spraviti svojo idejo na trg, pa tudi o digitalnem oglaševanju. več »
Thumb image

Voden ogled

hour SOB. 1.6.2019  | 11 h
  Grad z dolgo in razgibano zgodovino so sezidali člani rodbine Khisl v sredini 16. stoletja kot dokaz bogastva in politične moči. Skozi obdobja je grad večkrat zamenjal lastnike, kar se je odražalo tudi v stavbni strukturi.  več »
Thumb image

Voden ogled

hour NED. 2.6.2019  | 11 h
  Sprehodili se bomo skozi nabor preteklih in sodobnih projektov, ki izpostavljajo pomen potrebnega sodelovanja, da hiše, preživele svojo prvotno rabo, lahko zaživijo nova življenja. S ponovno uporabo obstoječih zgradb zmanjšujemo porabo energije, ki je potrebna za novogradnje, predvsem pa občutno zmanjšujemo količino gradbenih odpadkov. več »
Thumb image

BIO 26: Designaton #1 - kreativni vrvež nad Ljubljano

Minuli konec tedna je več kot 100 kreativcev iz 17 držav na oblikovalskem...
več »


Bodite obveščeni: prijavite se na novice Mao


   

Odpiralni čas

Torek−nedelja:
10.00-18.00
Zaprto: ponedeljek,
1. januar, 1. november in 25. december
Vsako prvo nedeljo v mesecu brezplačen vstop!

KAVARNA MAO

Kje smo?