Future Architecture

Poziv za ideje 2019

15.11.-7.1.2019

Platforma Future Architecture bo s četrtim pozivom za ideje vabila obetavne večdisciplinarne ustvarjalce, ki se ukvarjajo s transformativnimi projekti in idejami za prihodnost arhitekture, da se prijavijo k sodelovanju v evropskem arhitekturnem programu za leto 2019.

Evropski arhitekturni program mladim, prihajajočim talentom omogoča, da se povežejo z 23 uveljavljenimi arhitekturnimi institucijami in organizacijami po vsej Evropi ter svoje delo predstavijo najširši javnosti. Evropski arhitekturni program za leto 2019 bo zajemal niz medsebojno povezanih dejavnosti, med njimi razstave, konferenc, serije predavanj, delavnice, poletno šolo ter dejavnosti prototipiranja in založništva.

Izbrani prijavitelji bodo povabljeni, da svoje ideje predstavijo na spoznavni konferenci v okviru dogodka Ustvarjalna izmenjava 2019, ki bo potekal v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) v Ljubljani; na njej bodo člani platforme izbrali sodelujoče, ki jih bodo vključili v svoje aktivnosti v okviru evropskega arhitekturnega programa.

Poziv bo namenjen še neuveljavljenim arhitektom, krajinskim arhitektom, urbanistom, oblikovalcem, inženirjem, umetnikom, kuratorjem in vsem, ki se poklicno ukvarjajo s prihodnostjo arhitekture in bivanjskega okolja.

Časovnica
Objava poziva za ideje: 15. november 2018
Rok za oddajo prijave: 7. januar 2019
Vse prijave bodo objavljene na spletni strani platforme Future Architecture. Ocenjevala jih bodo člani platforme Future Architecture, Future Architecture alumni in splošna javnosti. Spoznavna konferenca (Matchmaking Conference): 14.–16. februar 2019 Evropski arhitekturni program: 18. februar – 31. oktober 2019

 

Več.

Lokacija

MAO
Pot na Fužine 2
Ljubljana