Thumb image

Radio Slo 1

Kako opazujemo mesto?

27.8.2016

 Arhitekti ne gradijo le zgradb okoli nas, temveč ustvarjajo prostor, v katerem se ljudje dobro počutimo Lea Ogrin je v oddaji Hudo! predstavila Malo poletno šolo arhitekture. Pogovarjala se je z otroki, ki so sodelovali, in menorji iz Muzeja za arhitekturo in oblikovanje.
več>>
Thumb image

Idrijski razgledi

"Za buoži žlak"

26.8.2016

Na razstavi TBI: mladi, mesto in dediščina si obiskovalec lahko prebere v idrijskem narečju napisano zgodbo Ane Balantič: Taaake burkle in se preizkusi v razumevanju idrijščine.
Thumb image

TV Slovenija 1

Mala šola arhitekture

26.8.2016

Matija Mastnak je v oddaji Slovenska kronika predstavil Malo poletno šolo arhitekture, ki je v MAO potekala med 22.8. in 26.8. 2016. Otroci so pod vodstvom Natalije Lapajne spoznavali arhitekturo v živo, se popeljali z ladjico po Ljubljanici, gradili, sestavljali in razstavljali mostove, kupole, stolpnice ter še mnogo različnih stvari.
več>>
Thumb image

Story SLO

Čutna povezanost človeka in prostora

25.8.2016

Petra Rozman se je pogovarjala z arhitektko Anjo Humljan o njenem projektu Urbana joga, ki združuje njeno ljubezen do joge, potovanj, arhitekturnih oblik in dobre fotografije. Projekt je bil izbran med 25 predstavnikov platforme Future Architecture.
1 2 3 4 5  ...